2014-02-01

Win movie tickets to see Divergent! (Sweden only)


Gilla TeenBookaLover på Facebook så du inte missar någonting!


Tävlingen är sponsrad utav Nordisk Film

xoxo Lihini
43 comments:

 1. lin_da_91@hotmail.com1 February 2014 at 19:19

  För att det vore superkul att få överraska min bästa vän som också råkar vara det största Divergent-fanatikern på vår planet! :)

  ReplyDelete
 2. Var jättelänge sen jag var på bio och denna film skulle jag mycket gärna se med min bästa vän.

  ReplyDelete
 3. För att filmen verkar nästan lika bra som böckerna och det skulle verkligen vara fantastiskt att kolla på filmen helt gratis med min bästa vän, och hoppas att hon tycker om filmen, så att hon äntligen bestämmer sig för att läsa böckerna!

  ReplyDelete
 4. ssannapettersson@hotmail.se1 February 2014 at 19:51

  Därför att jag har väntat på den här filmen o evigheter, och snart är den äntligen här! Jag och min kompis har ett Divergent account på twitter och därför skulle jag vilja bjuda henne :)

  ReplyDelete
 5. Divergent-serien är en av mina absoluta favoritserier någonsin och jag har följt filmatiseringsprocessen av första boken slavisk. Jag är alltid lite nervös när favoritböcker blir film, men av det som jag sett i trailern och klipp är jag säker på att filmen kommer att leva upp till mina förväntningar. Ser galet mycket fram emot den! Om jag vann skulle jag ta med min lika Divergent-tokiga vän så att vi kan fangirla tillsammans.

  ReplyDelete
 6. För jag (och min kusin ) älskar Divergent och min kusin fyller år samma dag och han vill så gärna gå och det skulle vara en så bra present!

  ReplyDelete
 7. jag och min kompis älskar divergent trilogin! och vill jätte gärna se min favorit scen när tris och tobias är på pariserhjulet på bio! :)

  ReplyDelete
 8. Älskar verkligen Divergent och Insurgent, har blivit helt fäst vid dem och läst dem om och om och om igen! Tycker det är så roligt att Divergent blivit film, för det behövs fler filmer där tjejer är hjältar, starka och modiga! Skulle bli överlycklig om jag fick fribiljetter till filmen, för jag är student så jag har inte direkt fett med pengar, men Divergent MÅSTE ju bara ses på bio - så är det!!

  Hoppas på jättetur!
  Kram Malin grodmalin@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Jag läste Divergent efter att jag hade hittat den under mitt besök i USA i början av 2012, och blev genast förälskad. Har sedan dess läst de andra två böckerna nästan så fort de släpptes i USA, och så självklart flera gånger igen. När man får höra att en av ens favoritböcker ska bli film blir man ju självklart jätteglad, men samtidigt nervös. Jag hoppas verkligen på den här filmen, och det skulle vara så coolt att få se den på premiären, och verkligen få se alla scener man har föreställt sig under så länge! Det hade ju inte varit helt dumt att vinna ett par biljetter, speciellt när man själv har lite ont om pengar ;)

  Kram, älskar din blogg!
  kajsa_flora@hotmail.com

  ReplyDelete
 10. Oj Lihini från ungdomsrådet?! vilken överaskning.. jag såg precis på divergent sweden att det fanns en tävling med biobiljetter o klicka och så kommer du upp xD hoppas du mår bra!! :D

  Min motivering är i alla fall att Divergent är den ända boken för mig som kan slå alla andra fantastiska, politiken, världsbilden, författarens gramatik är bara underbar! Slog Hungergames och Twilight med några sidor!

  Hoppas vi ses någongång Lihini! Jag och Rådet saknar dig <3

  ReplyDelete
 11. Divergent är bland de bästa böckerna jag läst och jag måste självklart gå o se premiären!! Det skulle vara sjukt kul att vinna biljetterna för att kunna överraska min syrra och bjuda henne!!

  Jag älskar allt med divergent; karaktärerna-tris,tobias,christina,al....... falangerna-osjälviska,tappra,lärda..... maten-the dauntless cake ;) haha allt

  Jag har läst böckerna fler gånger och letar hela tiden på internet efter nyheter och teasertrailers till filmen.

  ReplyDelete
 12. Jag har länge velat att boken ska bli film, ooo så lycklig jag är över att den blir av. Ingen jag känner har läst boken så det skulle vara kul att få lite nya divergent vänner att dela upplevelsen med!

  ReplyDelete
 13. Jag är inne i Insurgent just nu och den är underbar fast kommer aldrig slå Divergent!
  Jag läste klart Divergent på nyår och älskar den, kan seriöst inte vänta på filmen.
  Om jag vann skulle jag gå med min syster som också är helt fast för boken och som sett trailern och andra videos med mig fleeeera gånger haha!
  Vi har längtat o blev sjukt irriterade när vi såg att SF har skjutit upp premiären.. Men om vi vann biljetter så skulle vi självklart gå oavsett vilket datum o vi skulle blivit så sjukt lyckliga, speciellt jag då jag är ett stort fan av Shailene Woodley OCH snyggaste Theo James (y)

  ReplyDelete
 14. Filmen är en inspiration till hur människan är idag och vad vi borde sträva efter.
  Jag vill ta med mina systrar till denna film för att jag har läst böckerna och vill dela med mig av den tillväxt som människa den har gjort på mig.

  ReplyDelete
 15. jag och mina kompisar var och såg catching fire prämiären och fick då divergent. jag började inte läsa den föran några veckor sedan, mden när jag började satt jag fast (och jag är inte den som läser mycket). jag har både gråtit och skrattat till divergent. och nu vill mina kompisar och jag se filmen. jag hoppas att filmen är bra och att bästa personen vinner.

  ReplyDelete
 16. Jag älskar böckerna så mycket att jag har läst om dem 5 gånger på olika språk i väntan för filmen. Jag ser sååå mycket fram emot filmen och för att undertiden kunna diskutera böckerna med vänner har jag även lyckats få dem att läsa trilogin.Varje liten sneak-peak, clip och trailer från filmen har gett mig tårar i ögonen för att den verkar vara så lik boken och den är bara perfekt! Det skulle bli sååå roligt om jag vann biljetter för att kunna se filmen ihop med en vän som har läst böckerna tillsammans med mig!

  Kram Sabin (bookslover01@hotmail.com)

  ReplyDelete
 17. Ebba Zetterqvist2 February 2014 at 13:17

  I sommras råkade jag och min syster komma över divergent och insurgent. Det slutade med några dagars sträckläsning för att vi sedan tvingades vänta resten av sommaren och hösten på allegiant. Jag skulle vilja vinna två biljetter till mig och min syster så vi kan se filmen på bio då vi båda verkligen tror och hoppas att filmatiseringen kommer bli bra. (eller egentligen blev jag övertygad om att filmatiseringen kommer bli bra när jag fick se Theo James som skulle spela Tobias(!))

  ReplyDelete
 18. "Becoming fearless isn't the point. That's impossible. It's learning how to control your fear, and how to be free from it"

  Detta var det som räddade mig. I´m not fearless. Jag har aldrig varit det, men nu efter jag läst ut serien är jag fri från dem.
  I några år har jag läst böcker non-stop, jag har varit obsessed med våra bokstäver som har bildat världar framför mig, men inte en ända har jag kunnat relatera till så mycket som jag gjorde med Veronicas Divergent. Jag älskar karaktärerna hon skapade och är otroligt tacksam.
  Det glädje mig så mycket då jag fick reda på att den skulle filmatiseras och att jag kunde få uppleva om allt fast på the big screen.

  förra året läste jag ut allegiant, efter flera månaders väntan och den förstörde mig. It broke me. Jag övervägde tanken att läsa the fault in our stars igen för att cheer me up, men nej. Jag skulle vilja vinna dessa biljetter för att jag är beroende av denna världen, jag tror inte jag hade klarat av början av min tonår utan den. Jag är kär.


  Om någon vill snacka och diskutera böckerna ( adlit12345@hotmail.com)

  ReplyDelete
 19. Jag borde vinna för att både jag och lillasyrran är helt tokiga i Divergent, och att hitta en duo som skulle bli lyckligare över att få gå på Film-versionen av Divergent är svårare att hitta

  ReplyDelete
 20. När jag började läsa boken så var jag så fast i den, det kändes som om jag var med i äventyren. Boken tog mig verkligen till en annan plats, en utav mina absoluta favoriter. Sedan jag läste boken har jag väntat på en film och nu när den äntligen kommer ut snart så är jag "super excited"!
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann en biobiljett (helst två då jag och en vän tänkt gå på den).

  MVH

  (sarasehdo@hotmail.com)

  ReplyDelete
 21. Jag vill jätte gärna vinna för jag har läst Divergent och jag blev förälskad i boken och var tvungen att köpa Insurgent efter. Det var min snälla kompis som tipsade mig om att läsa Divergent så om jag skulle vinna biobiljetter till Divergent så ska jag ta med henne som ett tack! :)
  (isabelle_mard@hotmail.com

  ReplyDelete
 22. Jag vill vinna för att min kompis fyller år nu i februari och hon älskar Divergent. Hon pratar om boken (eller rättare sagt alla böckerna) hela tiden. Så om jag skulle vinna så skulle det bli en väldigt bra efterskotts present! Själv har jag inte läst Divergent men har sett trailern och filmen verkar vara bra! maria.wallner@almi.se

  ReplyDelete
 23. Jag hittade Divergent i december förra året och läste ut den på några dagar sedan fick jag vänta i tre dagar innan jag fick Insurgent och de dagarna kändes som de längsta i mitt liv. Just nu läser jag Allegiant på engelska men är så sjukt nervös på grund av alla teasers och spoilers olika personer har skrivit. Jag vet inte riktigt varför jag förtjänar det mer än någon annan men jag skulle bli överlycklig om jag vann! Jag minns hur jag läste på kvällarna i december precis innan jullovet och hur jag läste på jullovet även fast jag var på semester. Jag minns hur stolt jag kände mig över att få läsa en bok innan filmen kommit ut! Jag kände att boken var min för jag hade inte upptäckt världen med alla andra Divergent fans än. Det här är första gången jag verkligen fallit så djupt för en bok, jag brukade läsa mycket när jag var yngre men det försvann. Sedan när jag läste Divergent kom all läslust tillbaka och nu läser jag flera böcker samtidigt! När vi var utomlands på jullovet fick jag reda på att min lillasyster hade boken hemma eftersom skolbibliotekarien hade fått henne att låna den. Tyvärr hade hon bara läst några sidor då hon trodde det var en kopia av Hunger Games eftersom dom börjar ganska lika.. För några veckor sedan när jag irra runt och sa att jag skulle på bio den 21 mars (vilket nu är ändrat…☹) tyckte mamma och min storasyster att jag var galen som planerade bio så långt in i framtiden och till och med har nedräkning på mobilen. Men vi började vi titta på trailern och min lillasyster helt förvånad och sa "nu måste jag börja läsa den här!" Nu är hon lika förälskad som mig så henne skulle jag vilja ta med mig.

  Jag har dyslexi men jag tror inte att något är fel för jag skrev på word, men skratta inte i sånna fall.

  Mail: j.frans@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Josephine (samma person)20 February 2014 at 20:04

   En sak som jag har uppmärksammat är att det dock inte finns någon 30 februari. Det gör mig lite förvirrad när ska vinnarna presenterar?

   Delete
  2. Hej! Det är fel från min sida, jag kollade inte kalendern så noga, tävlingen avslutas sista datumet denna månad, 28e Februari! :)

   Delete
  3. Okej, tack då vet jag! :)

   Delete
 24. Hej, Jag är en stor fan av The Divergent Series har läst alla böcker och älskar dom enormt mycket. Har sett trailern och den verkar vara en sann book-to-movie adaptation. Längtar jättemycket till att få se filmen och det skulle betyda väldigt mycket för mig om jag vann Divergent-Biljetter. Ha en bra dag :)

  ReplyDelete
 25. Hej jag skulle vilja vinna för jag tycker Divergent verkar vara en bra film och min kompis är galen i Divergent och i så fall om jag vad skulle jag ta med henne på bio (Alicia.glitter@gmail.com)

  ReplyDelete
 26. Det var två månader sedan jag hittade boken divergent och läste ut den på en vecka, det speciella var att jag läste inte den bara för mig själv tyst utan för min handikappade vän, min vän känner jag sedan 5 år tillbaka,Hon har ingen annan än mig på denna planet . Jag berättar flera saker till henne, hon verkar förstå mig men inga känslor kunde jag se i hennes ögon som visade att hon reflekterade på samma sätt som jag. Jag öppnade boken och började läsa högt för henne, jag var övertygad om att något skulle kunna få igång henne ,när jag stoppade läsa så sa hon " läs" Det var första ordet hon någonsin hade sagt under åren jag känt henne! Jag fick tårar, glädje tårar. Boken fick henne att säga sitt första ord. Efter att boken var slut glimmade hennes ögon ! Som om hon hade förstått allt väl. Och om jag vinner så vill jag gå och kolla med min älskade vän, det leendet jag får av henne betyder världen för mig. Kan ge allt för att ta henne dit
  mail: Sebnemakdursun@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. 30 februari? det finns ju inte ens? hur tänker ni egentligen?

   Delete
  2. Hej! Det är fel från min sida, jag kollade inte kalendern så noga, tävlingen avslutas sista datumet denna månad, 28e Februari! :)

   Delete
 27. Sen min syster tipsade om divergent har jag varit fast i serien och kan inte få nog. Boken är en sån som man helt enkelt inte kan låta bli att läsa. Jag tycker Veronica Roth skriver på ett sätt som gör att man förstår Trish och alla andra på ett sätt inte många författare kan. Boken och händelserna i den gör så att man tänker på den världen, man till och med drömmer om den.
  Sen jag såg att det skulle bli en film av boken har jag varit rastlös och sett alla trailers flera gånger i väntan på filmen!
  Därför skulle jag vilja vinna, så att jag kan se den världen jag drömt om på en bioduk och dela den upplevelsen med min syster. Vill verkligen gå och se den, men eftersom man inte ofta går på bio för man inte har råd skulle det vara underbart att vinna biljetter. Särskilt för att jag fyller år nära biopremiären och det skulle vara den bästa presenten någonsin!

  Mail: denice.karlsson14@gmail.com

  ReplyDelete
 28. Jag har inte läst boken men ser detta som en motivation till att börja läsa boken, eftersom av erfarenhet brukar böcker vara mer realistiska och upplevelse fullare än filmerna.

  Med denna vinst av biobiljetter kommer jag att se på filmen ock därefter tänker jag läsa boken och även kommentera upplevelsen mellan boken och filmen på ditt blogg.

  ReplyDelete
 29. En sak som jag har uppmärksammat är att det dock inte finns någon 30 februari. Det gör mig lite förvirrad när ska vinnarna presenterar?

  Mail: j.frans@hotmail.com

  ReplyDelete
 30. Jag skulle vilja vinna biljetter så att jag kan bjuda med någon av mina vänner som jag har introducerat divergent för. Jag har lånat ut min bok till nästan alla mina vänner och vi är nu en hel grupp som kan fangirla tillsammans :'). Skulle verkligen vara roligt att kunna bjuda med någon av dem, eftersom det var jag som fick dem att bli små 'initiates'. :)

  Mail: hanna@jungar.se

  ReplyDelete
 31. Malin Frånlund Romberg28 February 2014 at 17:17

  Jag har haft den första boken i min bokhylla i nästan ett år (fick den i födelsedagspresent förra året), men har tvingat mig själv att inte läsa den förens jag har sett filmen.
  Det skulle vara den bästa födelsedagspresenten EVER om jag vann biljetterna. Om jag får se Divergent bara typ en vecka efter min födelsedag behöver jag inga andra presenter.

  ReplyDelete
 32. Ååå vad glad jag blev när jag såg den här tävlingen, dock lite i sista sekund, hehe. Men jag skulle jättegärna vela gå och se Divergent på premiären då detta är min absoluta favorit bok. Jag hade en annan favoritbok nämligen Hunger Games-serien men sedan var jag på premiären av Catching Fire och fick boken Divergent där som jag började läsa nästan direkt och var fast. 2 dagar senare var boken utläst och jag började läsa Insurgent och även Allegiant på engelska. Det finns inte en bättre bok än denna! Fick även många av mina kompisar att börja läsa den och hur underbart vore det inte att få bjuda min allra bästa vän på denna premiär som vi båda har pratat så mycket om och så ledsna vi blev när datumet för premiären sköts upp. Skulle så gärna vela bjuda med honom på en sådan här helt fantastisk grej!
  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kram

  ReplyDelete
 33. Hej TeenBookaLover,

  Min vän Hanna tipsade om denna serie och nu är jag FAST. Vi längtar båda två till filmen har premiär och jag skulle vilja bjuda henne på en helkväll med bio då hon verkligen förtjänar ett break i vardagen. Som ensamstående heltidsstuderande mamma till två underbara små killar så har hon ingen lugn stund!

  Kram & trevlig helg!

  (camilla_johansson @hotmail.com)

  ReplyDelete
 34. Hejhej!!!
  Jag skulle vilja vinna eftersom det finns en kille i klassen som också är helt fast i böckerna som jag och det är så att jag skulle vilja gå med honom på bio och så klart är divergent den perfekta filmen eftersom att hela inte handlar om romans men det finns med i alla fall. Och vad skulle vara bättre än att vi blir ihop i bio mörkret i ljuset av triss och four <3

  ReplyDelete
 35. Divergent-böckerna måste vara en av de bästa böckerna på denna planet. När det är något roligt i boken sitter du och skrattar samtidigt som du kan gråta om det är något sorgligt. Jag satt som fast med boken de två dagarna efter jag hade fått boken och jag är så himla glad att jag hittade de här böckerna!
  Veronica Roth är en riktigt duktig författare så jag hoppas verkligen att de har gjort filmen lika bra som boken!

  Jag skulle verkligen, verkligen, vinna de här biljetterna så jag kan ta med min kompis som är lika fast i böckerna som jag och se ifall filmen är lika bra som böckerna.

  oliviawallner@hotmail.com

  ReplyDelete
 36. Hej!
  Jag är ett mega fan av böckerna och de har verkligen ändrat mig som person. Jag dör varje dag av tanken på att vi i sverige får se divergent en månad senare än de andra länderna för första gången. Suck.
  Jag MÅSTE gå på den i sverige i alla fall och eftersom jag är den enda som läst boken som jag vill gå med så.. Jag vill gärna vinna så jag kan bjuda min mamma och få henneintresserad i att läsa böckerna.

  bea.calvert@hotmail.com

  ReplyDelete
 37. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete