2013-06-06

CONTEST TIME / TÄVLING (only for my swedish readers) +

T Ä V L I N G


contest time!
Unfortunately only my Swedish readers will be able to participate because Im giving away three swedish books. I will continue this post in Swedish.

Tävlingsdags!
Jag kommer lotta ut tre exemplar utav Stad av Skuggor, skriven utav Cassandra Clare. Även fast du kanske har läst den engelska versionen tycker jag att du ska vara med och tävla om denna också eftersom att den skiljer sig liiiiiite  från den engelska versionen (anledningen hittar du om du bläddrar ned lite bland inläggen)
Du hittar min svenska recension här

Hur du är med och tävlar:
1.
dela detta inlägg på facebook eller din blogg 

2. kommentera i kommentarsfältet varför just DU bör vinna. 
Om man ej har facebook eller en blogg så räcker det med att man berättar om tävlingen för sina kompisar, fast då är det viktigt att ni skriver deras namn i er motivering.
Tävlingen slutar den 17e Juni. ~ Lycka till
xoxo Lihini3 comments:

 1. Denna bokserie betyder så ofantligt mycket för mig. Jag vet att du känner lika stor kärlek inför dessa böcker som vad jag gör. 
Eftersom jag har läst alla de redan utkomna böckerna i the mortal instrument-serien och alla böcker i the infernal devices på originalspråket vill jag otroligt gärna läsa stad av skuggor på svenska. Motiveringarna till detta är många, otroligt många. Men jag väljer ut de absolut viktigaste. 
För det första kan jag inte vänta med att få läsa den, skriva massor av anteckningar om den. Så att jag kan jämföra den med den engelska versionen. Sedan sätta mig ner med dig och prata(skrika, hoppa runt, dansa) om boken. 
En annan motivering är väldigt enkel, jag älskar helt enkelt boken på engeska och jag vill verkligen få chansen att uppleva den läsupplevelsen igen fast på mitt modersmål. För att ännu en gång gå igenom alla faser och känslor som virvlade upp hos mig fösta gången jag läste den. 
Boken kommer ju innehålla många små ändringar och jag kan inte tåla att inte veta vad som är annorlunda. Om Cassandra ville ändra på det så är det förmodligen till det bättre (vilket för övrigt känns konstigt, hur kan det bli bättre liksom?!)
Jag vill även få chansen att läsa boken för att sedan kunna bli ännu mer involverad, intresserad och uppslukad av hela "skuggvärlden". Jag vill få den där kicken man får när man läser en så ofantligt, underbart, bra bok. Jag vill få den kicken, upphetsningen eller vad man nu vill kalla det, så att jag sedan kan ropa ut till alla mina vänner, alla som jag känner att : DENNA BOK MÅSTE NI LÄSA! Alltså om jag vinner så kommer denna bok spridas vidare och flera personer kommer få uppleva denna fantastiska litteratur.
Så en kort summering:
jag vill ha ett boksamtal med dig om boken, jag vill uppleva boken på svenska, nyfikenheten dödar mig snart så om du vill ha mig kvar i livet kanske du ska överväga att skicka ett exemplar till mig (heh, skämt å sido) och jag vill sprida detta mästerverk vidare så att fler kan ta del av det!

  ReplyDelete
 2. Än så länge har jag bara sett trailern på denna bok och framtida film. Det har snackats mycket om den på instagram och jag ser iframimot filmen. Såklart ska jag gå på premiären. Men jag vill ju gärna läsa boken först. Jag kan inte läsa den på bibblan för den verkar ju så bra att jag kommer stå i bok kö länge isåfall och jag kan ju inte vänta så länge;) Jag har pratat om den för mina kompisar och dom verkar oxå intresserade av den. Så jag längtar verkligen efter den!
  /alice och så även kallad på insta @archer_onfire

  ReplyDelete
 3. Jag har läst boken på engelska givetvis och det skulle vara roligt att läsa översättningen, har jag missat något kanske? Hemska tanke :D
  Delar på Facebook!
  Hoppas naturligtvis på största tur och önskar TREVLIG HELG!!

  ReplyDelete